11.09.2018

Hac'dan Dönen Müftü ERDOĞAN'ı Kurum Amirleri Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2018 Yılı Hac Organizasyonu kapsamında görevli olarak kutsal topraklara giden 10.09.2018 tarihi itibariyle göreve başlayan İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN’ı son olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa AKTAŞ, Meteoroloji İlçe Müdürü Faruk ELBENGİLİ , Sosyal Güvenlik Kurumu İlçe Müdürü Ali ÇETİNKAYA, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Gazipaşa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah UYGUN ve Cengiz YAMAN ziyaret etti.

Kurum amirleri ve beraberindekiler Müftü ERDOĞAN’ı yerine getirmiş olduğu hac farizasından dolayı tebrik ettiler.

Ziyaretçileri ile tek tek ilgilenen İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN misafirlerine kutsal topraklardan getirmiş olduğu zemzem ve hurmalardan ikram ederek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyaret iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.