06.08.2018

MÜFTÜ ERDOĞAN HAC YOLCUSU

İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN, Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2018 Yılı Hac Organizasyonu kapsamında görevli olarak kutsal topraklara gidiyor.

Müftü ERDOĞAN’ın yerine ise 06.08.2018 tarihinden itibaren yerine dönünceye kadar İlçe Vaizi Muhammet Akif TUNÇ vekalet edecek.

Müftü ERDOĞAN’ın 27.08.2018 tarihinde tekrar yurda dönmesi bekleniyor.

Hacı adaylarının hac ibadetlerini sıkıntısız ve en güzel bir şekilde yerine getirmeleri noktasında onlara yardımcı olma amacıyla kutsal beldelere gideceğini belirten Müftü ERDOĞAN “Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2018 Yılı Hac Organizasyonu kapsamında hacı adaylarımızın görevlerini en iyi bir şekilde yerine getirmelerine yardımcı olmak amacıyla kutsal beldelere görevli olarak gidiyorum. Hacı adaylarımızın görevlerini eksiksiz bir şekilde yerine getirmeleri için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz.Aynı zamanda bizlere emanet edilen selamları Beytullah’a ve Hz. Peygamber (s.a.s.)’e arz edeceğiz.Ümmetin birliği ve beraberliği için, Vatanımızın ve Milletimizin dirliği için bütün hacılarımızla birlikte dualar edeceğiz.

Bu vesileyle, henüz hacca gidememiş olan kardeşlerimizin de en kısa zamanda hacca gitmelerini Yüce Allah’tan niyaz ediyor, Hac vazifemizi yapmak üzere yola çıkarken herkesi Allah’a emanet ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. “dedi.