03.08.2018

KURUM AMİRLERİNDEN ERDOĞAN’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretleri devam ediyor.

Din Görevlilerimiz ve Vatandaşlarımız tarafından adeta ziyaretçi akınına uğrayan İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN’ı son olarak Kurum amirlerinden İlçe Yazı İşleri Müdürü Tan DOĞAN, Malmüdürü Cavit ÖZER, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza BÜYÜKAKÇA, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nazan Durak ÖZÇELİK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa AKTAŞ, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Hayri SERTGÖZ ve Mustafa GÜL ziyaret etti.

Tanışma ve sohbet havasında geçen ziyarette Kurum amirleri Müftü ERDOĞAN’a yeni görev yerinin hayırlara vesile olmasını ve görevinde başarı dileklerini ifade ettiler.

Ziyaretçileri ile tek tek ilgilenen Müftü ERDOĞAN, böylesine sıcak bir karşılamadan dolayı duyduğu memnuniyetini ifade ederek teşekkürlerini iletti.

Ziyaretler iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.