19.07.2018

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ PERSONELİNE “YANGIN” SEMİNERİ VERİLDİ

Gazipaşa Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Müftülüğümüz personeline yangın eğitimi konusunda seminer verildi.

Seminere başta İlçe Müftü Vekili Muhammet Akif TUNÇ olmak üzere Şef Turan AKBAŞ, Uzman Vaiz Ayşe KOÇ, V.H.K.İ. Fatih YILDIRIM, Kur’an Kursu Öğreticileri ve Din Görevlileri katıldı.

Orman İşletme Müdürlüğü seminer salonunda gerçekleştirilen  seminerde Müftülüğümüz personeline, yangın eğitiminin amacı, yangın sebepleri, yangınla mücadele yöntemleri, yangın tehlikeleri, yangın önleyici tedbirler, yangın ihbar usulleri, acil durum ekipleri, yangın acil durumu planı, yangın algılama ve söndürme eğitimleri konuları teorik olarak anlatıldı.

Seminer özellikle yaz aylarının yangınsız bir şekilde geçmesi temennisi ile sona erdi.

Seminerin ardından ise günün anısına Gazipaşa Orman İşletme Müdürü Mustafa Soner ÖZCAN ve görevli personel ile hatıra fotoğrafı çektirildi.