28.05.2018

4-6 YAŞ GRUBU KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİMİZİN KARNE SEVİNCİ

Diyanet İşleri Başkanlığımıza bağlı Kur’an Kurslarımızda 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının 28.05.2018 tarihinde sona ermesinden dolayı Gazipaşa İlçe Müftülüğümüze bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarımızda da Karne heyecanı yaşandı.

4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarımızda gerçekleştirilen Karne merasimine İlçe Müftü Vekili Muhammet Akif TUNÇ, Kur’an Kursu Öğreticilerimiz ve minik öğrencilerimizin anne ve babaları katıldı.

Kur’an Kursu Öğreticilerimizin elinden karnelerini alan öğrencilerimiz ilk defa yıl sonu karnelerini almanın mutluluğunu doyasıya yaşadılar.

4-6 Yaş Grubu Kur’an kurslarımızda minik yavrularımıza eğitim öğretim yılı boyunca Allah’ın kelamı, Peygamber Efendimiz (S.A.S)’in sünneti ve ahlakını’nın yanı sıra kısa sureler ve kısa dualar öğretildi.Ayrıca kolaylık olması açısından İslam’ın şartlarını, imanın şartlarını, İslamın görgü ve kurallarını İlahiler eşliğinde öğrendiler.Kişisel gelişimleri açısından birçok etkinliği de oyun eşliğinde gerçekleştirmeleri sağlanarak, boyama gibi etkinliklerle el becerilerini geliştirmeleri sağlandı.Milli ve manevi değerlerimizi de yaşlarına uygun bir metotla öğretildi.

Öğrenci velilerimiz çocukalarının isteyerek ve severek Kur’an-ı Kerim’i ve Dinimiz İslam’ı öğrenmelerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek “Yavrularımızın bu yaşta dini eğitim almalarının çok olumlu neticelerini yaşıyoruz.Bizlere bu imakanı sunan Gazipaşa İlçe Müftülüğümüze çok teşekkür ediyoruz.Müftülüğümüzden ve hocalarımızdan Allah razı olsun.”dediler.

Öğrencilerimizin yetişmesinde emek sarf eden ve yavrularını bizlere emanet eden başta velilerimiz olmak üzere, Kur’an Kurslarımızı inşa eden ve maddi-manevi yardımlarını esirgemeyen hayırseverlerimize ve özveriyle görev yapan Kur’an Kursu Öğreticilerimize teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimize hayırlı tatiller diliyoruz.