07.05.2018

ÇOCUK EĞİTİMİ KONULU KONFERANSIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Gazipaşa İlçe Müftülüğümüz tarafından "Çocuk Eğitiminde Ailenin Sorumluluğu ve Disiplin Eğitimi" konulu konferans programı düzenlendi.

Programa Müftülüğümüz personelinin yanı sıra, Çınar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yunus KOÇ, , İlçemizde görev yapan görevlierimiz, genç ve vatandaşlar katıldı.

Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen programa konuşmacı olarak ise Sütçü İmam Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Yard. Doç. Dr. Mustafa ÇOBAN ve Yazar-Şair Vural KAYA konuk oldu.

Çobanlar Mahallesi Cami İmam Hatibi Muhammet KALYONCU’nun Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Sütçü İmam Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Yard. Doç. Dr. Mustafa ÇOBAN ve Yazar-Şair Vural KAYA’nın konuşmalarıyla devam etti.

Sunculuğunu Müftülüğümüz V.H.K.İ. Fatih YILDIRIM’ın yaptığı program iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.