01.05.2018

MİNİKLERİMİZDEN MUHTEŞEM YIL SONU PROGRAMI

İlçe Müftülüğümüze bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencilerimiz tarafından Yıl Sonu Çocuk Şenliği Programı düzenlendi.

Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen programa Müftülüğümüz personelinin yanı sıra Din Görevlilerimiz, Kur’an Kursu Öğreticilerimiz, öğrenci velilerimiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencilerimiz Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve İlçe Müftü Vekili Muhammet Akif TUNÇ’un açış konuşmasıyla devam etti.

Sunuculuğunu Müftülüğümüz VHKİ Fatih YILDIRIM’ın yaptığı program kapsamında öğrenciler yıl boyunca öğrendikleri ilahi ve şiirleri seslendirdiler.Ayrıca Ezberledikleri dua,sure ve hadisleri de seslendiren öğrenciler, başta anne-babaları olmak üzere izleyicilere çoşku dolu anlar yaşattılar.

4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Öğrencisi Sümeyye SÖNMEZ’in İstiklal Marşımızın on kıtasını ezbere okuması ise izleyicilerin takdirini topladı.

Öğrencilerin Ront gösterileri de izleyicilerden büyük beğeni aldı.

Program 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencilerimizin Komando Marşını seslendirmeleri ile sona erdi.

Program kapsamında katılımcılara günün anısına çeşitli hediyeler verildi ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirildi. Programın düzenlenmesinde emeği geçen görevlilerimize, minik öğrencilerimize, öğrenci velilerimize ve katılımcılara ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz.

Not: Önümüzdeki yıl da Gazipaşa İlçe Müftülüğümüze bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarımıza kayıtlarımız devam edecek olup tüm 4-6 yaş grubu yavrularımızı kurslarımıza bekliyoruz.