01.05.2018

BERAT KANDİLİ DUALARLA İDRAK EDİLDİ

Yüce Yaratanımızın bizler için sunmuş olduğu, günahların bolca bağışlandığı, hatalar ve kusurlar için bağışlanma dileyenler için affın sağanak sağanak yağdığı, aynı zamanda her yıl gelişiyle pek çok güzelliğin yaşandığı rahmet, mağfiret ve arınma mevsimi Ramazan-ı Şerifin habercisi olan “Berat Kandili” tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de büyük bir coşkuyla idrak edildi.

İlçemiz genelindeki camileri dolduran vatandaşlar, Yatsı namazı öncesi “Berat Kandilinin Anlamı ve Önemi” konulu vaazı dinlediler.

Berat Kandili dolayısıyla düzenlen özel program kapsamında Görevlilerimiz tarafından ilahi ve kasideler seslendirildi, Mevlid-i şerif ve Kur’an-ı Kerim okundu.Ayrıca birlik, beraberlik, huzur ve kardeşliğimizin daha da pekişmesi için yapılan dualara hep birlikte amin denildi.
Yatsı namazının cemaatle kılınmasının ardından dileyen cemaatle birlikte tesbih namazı kılındı.

Programın bitiminde ise hayırseverler tarafından cami cemaatine çeşitli ikramlar yapıldı.