19.04.2018

KARATEPE MH. KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Gazipaşa İlçe Müftülüğümüze bağlı Karatepe Mahallesi Kur’an Kursunda eğitim-öğretim gören Kur’an Kursu öğrencileri birlik,beraberlik, kaynaşma ve motivasyon amaçlı Karatepe Mahallesindeki köy konağında kahvaltı programında buluştu.

Programa İlçe Müftü Vekili Fatih YILDIRIM’ın yanı sıra Çınar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim Kurulu Başkanı Yunus KOÇ, bölge İmam-Hatipleri, Kur’an Kursu Öğreticisi ve Öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İdaresi, ve Karatepe Mahalle sakinleri katıldı.

Ziyaret vesilesiyle Müftü Vekili Fatih YILDIRIM öğrencilerin genel durumları, kursa katılan öğrenci sayısı, uygulanan öğretim yöntemleri hakkında Kur’an Kursu öğreticisi Çiğdem ÖZDEMİR’den genel bilgiler aldı.

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Müftü Vekili YILDIRIM, “Kur’an Kurslarımız bildiklerimizi tekrar etiğimiz, bilmediklerimizi öğrendiğimiz, yanlış bildiklerimizi de düzettiğimiz, bilginin en güzel ve en doğru bir şekilde öğrenildiği mekanlarımızdır.Kursiyerlerimiz buralarda Kur’an-ı Kerim öğrenmenin yanı sıra ibadet, ahlak ve itikat gibi dinimizin bütün güzelliklerini öğrenebilmek için çaba ve gayret sarf ediyorlar.

Bugün Karatepe Mahallesi Kur’an Kursumuzda eğitim-öğretim gören Kur’an Kursu öğrencilerimizin birlik,beraberlik, kaynaşma ve motivasyon amaçlı düzenlemiş oldukları kahvaltı programına katıldık. Birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma, sevgi, saygı ve muhabbet gibi duygular dinimizin bir gereği ve özellikle son günlerde her birimizin daha çok arzuladığı duygulardır.Bu güzel duygularla bir araya gelen Kur’an Kursu Öğrencilerimize ve bizlerin bir araya gelmesine öncülük eden Kur’an Kursu Öğreticimiz Çiğdem ÖZDEMİR’e teşekkür ediyor, bu birlik ve beraberliğimizin daim olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” Dedi.