17.04.2018

MÜFTÜLÜK-İMAM HATİP EL ELE

Gazipaşa İlçe Müftülüğümüze bağlı Camilerimizde görev yapan Din Görevlilerimiz Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi idaresi tarafından düzenlenen tanışma ve istişare toplantısına katıldı.

Özellikle İlçe merkezine uzak Camilerimizde görev yapan yaklaşık kırk beş Din Görevlimize Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İdaresi tarafından şimdiye kadar gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Toplantı kapsamında İmam Hatip Okullarındaki eğitim kalitesinin daha da artması için nelerin yapılabileceği noktasında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Din Görevlilerimiz Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Eğitim ve Öğretim faaliyetlerinden oldukça memnun olduklarını ve gerekli desteği her zaman vereceklerini ifade ettiler.

Toplantı sonunda ise daha fazla istişare ve daha fazla işbirliği kararı alındı.