16.04.2018

DİN GÖREVLİLERİMİZLE KAHVALTIDA BULUŞTUK

2018 Yılı Nisan Ayı aylık mutat toplantı kapsamında Din Görevlilerimizle kahvaltıda bir araya geldik.

Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil ÇELİK’in de konuk olduğu toplantıya İlçe Müftü Vekili Muhammet Akif TUNÇ, Şef Turan AKBAŞ, VHKİ Fatih YILDIRIM ve Din Görevlileri katıldı.

Kahvaltının akabinde Din Görevlilerimizle bir araya gelen ve kısa bir konuşma gerçekleştiren Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil ÇELİK, Günümüzde en fazla ihtiyaç duyduğumuz hususlardan birisinin birlik ve beraberlik olduğunu belirterek, birlik ve beraberlik içinde bulunan toplumların, bütün zorlukların üstesinden kolaylıkla gelebileceğini, toplumları yıkmak, onlara hakim olmak isteyen güçlerin, ilk olarak toplumların arasına ayrılık, kin ve nefret tohumları saçarak, böylece toplumların birlik ve beraberliğini sarsmaya çalıştıklarını belirtti.Birlik ve beraberlik noktasında Din Görevlilerine büyük görevler düştüğünü de belirten ÇELİK, Din Görevlileri arasında birlik ve beraberlik amacıyla düzenlenen kahvaltı programının da oldukça anlamlı olduğunu söyledi.

ÇELİK’in konuşmasının akabinde gündem maddeleri görüşüldü ve Din Görevlilerimize idari konularda bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca İlçemizde Din Hizmetleri konusunda nelerin yapılabileceğine dair istişarelerde bulunuldu.

Ayrıca kısa bir süre önce emekli olan Çobanlar Mahallesi Cami İmam Hatibi Şükrü BÜYÜKBALLI tarafından kısa bir veda konuşması yapıldı.

Toplantı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.