13.03.2018

“MUHABBETİN DEMİ” PROGRAMIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Gazipaşa İlçe Müftülüğümüz ve Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Suriye’nin Doğu Guta bölgesindeki mazlum Suriye halkının yararı için düzenlenen "Muhabbetin Demi" konulu programımızı Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirdik.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığında görevli, Tiyatrocu Mehmet DİNDAR’ın konuk olduğu programa İlçe Müftü V. Muhammet Akif TUNÇ, Çınar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yunus KOÇ, Müftülük Personeli, İlçemizde görev yapan İmam-Hatiplerimiz, Kur’an Kursu Öğreticilerimiz, Öğretmenler, çok sayıda genç ve vatandaş katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve Çarşı Cami Müezzin Kayyımı Mesut BAYLAK’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.Kur’an-ı Kerim Tilavetinin akabinde ise Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmen ve Öğrencilerinin 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün 97'nci yıldönümü dolayısıyla İlçemizin çeşitli yerlerinde İstiklal Marşımızı seslendirerek hazırlamış oldukları video izlendi.

Tiyatrocu Mehmet DİNDAR’ın gösterisi ise izleyenler tarafından büyük beğeni aldı.
Program’ın ardından ise Gençlik Temsilcisi Hüseyin ÖZDEMİR tarafından günün anlam ve önemine binaen Tiyatrocu Mehmet DİNDAR’a plaket takdimi yapıldı.

Sunuculuğu Müftülüğümüz VHKİ Fatih YILDIRIM’ın yaptığı program, Suriye’nin Doğu Guta Bölgesindeki mazlum Suriye halkının yararına düzenlenen kermes ile sona erdi.