20.02.2018

OKULLARIMIZDA DEĞERLER EĞİTİMİ DEVAM EDİYOR

Gazipaşa İlçe Müftülüğü Gençlik Temsilciliğimizin gençlerimizin bireysel,sosyal, dini, duygusal ve ahlaki yapılarının değerlerimize uygun bir şekilde gelişmesine ve yetişmelerine yardımcı olmak üzere İlçemizdeki Lise ve Orta Okul düzeyindeki öğrencilere yönelik gerçekleştirmiş olduğu sunumlar devam ediyor.

Bu kapsamda son olarak İlçemiz Zeliha Tuncer İmam Hatip Orta Okulu öğrencileri ile bir araya geldik.

Gazipaşa İlçe Müftülüğü Gençlik Temsilciliğimiz tarafından düzenlenen programda “Sevgi, Saygı, Kardeşlik ve Bağımlılık” konuları üzerinde duruldu.

Düzenlenen programa başta Okul Müdürü Bülent YILMAZ olmak üzere Gençlik Temsilcisi Hüseyin ÖZDEMİR, Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinatörü Mustafa Karateke, İmam-Hatip Mahmut ÇAKIRTAŞ ve V.H.K.İ Fatih YILDIRIM katıldı.

Sunumlar hakkında bilgi veren Gençlik Temsilcisi Hüseyin ÖZDEMİR “Gazipaşa İlçe Müftülüğü Gençlik Temsilciliği ve Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü olarak amacımız, gençlerimizin milli ve manevi değerlerimize uygun bir şekilde yetişmelerine katkıda bulunmak, İslami bilgilerini artırmak, doğru dini bilgiler almalarına katkıda bulunmak ve vatanımıza milletimize faydalı nesiller olmalarına katkı sağlamaktır.Ayrıca gençlerimizin duygusal ve ahlaki yapılarının değerlerimize uygun bir şekilde gelişmesine ve yetişmelerine yardımcı olmaktır. Bu noktada Lise ve Ortaokul düzeyindeki öğrencilere yönelik sunumlarımız farklı okullarımızda da devam edecek.” Dedi.