13.01.2018

HAYDİ GENÇLER! GAZİPAŞA ŞEHİTLER BELGESELİNDE BULUŞUYORUZ

Gazipaşa Müftülüğü Gençlik Temsilciliğimiz tarafından 17.01.2018 Çarşamba Günü saat 10.45’te Belediye Kültür Merkezinde “Şehitlerimize Vefa Programı” düzenlenecek.

Program kapsamında Gazipaşa Belediyesi tarafından Gazipaşalı şehitlerimizin anısına hazırlatılan “Gazipaşa Şehitler Belgeseli” izlenecek.Belgeselde Gazipaşalı şehitler ile şehit ailelerinin görüntüleri’nin yanı sıra şehit aileleriyle yapılan özel röportajlar yer alıyor.Ayrıca bir gencin askere gidişi ve askerlik dönemi de canlandırmalı olarak anlatılıyor.

Müftülüğümüzün Gençlik faaliyetlerinde aktif olarak görev alan Müftülüğümüz V.H.K.İ. Fatih YILDIRIM, Programa İlçemizdeki tüm gençleri davet ederek konuşmasında şunları kaydetti: ” Birliğimiz, dirliğimiz,beraberliğimiz için, Ezanımızın susmaması için, Bayrağımızın dalgalanması için, Vatanımızın bütünlüğü için aynı ulvi değerler uğruna şehit düşen başta İlçemizdeki şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimiz için 17.01.2018 Çarşamba Günü saat 10.45’te Belediye Kültür Merkezinde “Şehitlerimize Vefa Programı” düzenleyeceğiz.

Programımız kapsamında Gazipaşa Belediyesi tarafından Gazipaşalı şehitlerimiz anısına hazırlatılan “Gazipaşa Şehitler Belgeseli” ni izleyeceğiz.

Gençlerimize yönelik olarak düzenleyeceğimiz bu anlamlı programımıza özellikle çeşitli Üniversitelerde eğitim- öğretim gören ve final sınavlarının ardından Aile ziyareti için İlçemizde bulunan gençlerimiz olmak üzere YGS’ye hazırlanan öğrencilerimizi ve İlçemizdeki tüm gençlerimizi Gazipaşa Müftülüğü Gençlik Temsilciliği olarak davet ediyoruz.Ben bu duygu ve düşüncelerle tüm şehitlerimizi bir kere daha rahmet ve minnetle yad ediyorum.” Dedi.