11.01.2018

ALTERNATİF SUNUMLAR 2018 YILINDA DA DEVAM EDİYOR

Gazipaşa İlçe Müftülüğü Gençlik Temsilciliğimizin gençlerimizin bireysel,sosyal, dini, duygusal ve ahlaki yapılarının değerlerimize uygun gelişmesine ve yetişmelerine yardımcı olmak üzere İlçemizdeki Lise ve Orta Okul düzeyindeki öğrencilere yönelik alternatif sunumlar 2018 yılı Eğitim Öğretim döneminde de devam ediyor.

Gazipaşa İlçe Müftülüğü Gençlik Temsilciliğimiz tarafından düzenlenen programlarda
“Besmele,Bilgi,Zaman,Arkadaşlık,15 Temmuz, İlim, Okumanın Önemi, Sevgi, Kardeşlik, Dua’nın Önemi, İslam Dini’nin Okumaya verdiği Önem” gibi konular üzerinde duruluyor.

İlçe Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA Gençlik Temsilciliğimizin düzenlemiş olduğu alternatif sunumlar kapsamında son olarak Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi/Ortaokulu, Muzkent Ortaokulu ve Av. Kemal AKÇA Otelcilik, Turizm ve Meslek Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Sunumlar hakkında bilgi veren İlçe Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA “Gazipaşa İlçe Müftülüğü Gençlik Temsilciliği olarak amacımız, gençlerimizin milli ve manevi değerlerimize uygun bir şekilde yetişmelerine katkıda bulunmak, İslami bilgilerini artırmak, doğru dini bilgiler almalarına katkıda bulunmak ve vatanımıza milletimize faydalı nesiller olmalarına katkı sağlamaktır.Ayrıca gençlerimizin duygusal ve ahlaki yapılarının değerlerimize uygun gelişmesine ve yetişmelerine yardımcı olmaktır. Bu noktada gençlerimize yönelik faaliyetlerimiz 2018 yılı Eğitim Öğretim döneminde de devam edecek.” Dedi.