10.01.2018

CAMİLERİMİZ GÜZELLEŞİYOR

Gazipaşa İlçe Müftülüğümüze bağlı Cami ve Kur’an Kurslarımız hayırsevelerin yapmış oldukları yardımlarla daha da güzelleşiyor.

Son olarak İlçemiz Fadime Tuncer, Ahmet Tuncer ilköğretim okulları ve Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi ayrıca Ahmet Tuncer Kur'an Kursu ve Ahmet Tuncer Cami’ni ilçemize kazandıran hayırsever Rahmetli Ahmet Tuncer’in oğlu Süleyman TUNCER tarafından Ahmet Tuncer Cami ve ayrıca Ahmet Tuncer Kur'an Kursu’nun bakım, onarım ve tadilat işlemleri yaptırıldı. Bay ve bayan lavaboları, abdest alma yeri ve çevre düzenlemesi de yapılarak, cami cemaatinin ibadetine sunuldu. Ayrıca Cami’nin eskiyen halısı da yenisi ile değiştirildi.

Işıklandırma sisteminin de monte edilmesiyle Cami’nin yeni görünümü cami cemaatini oldukça memnun etti.

Ahmet Tuncer Cami’nin Lojmanı’nın bakım,onarım ve tadilat işlemleri ise Hüseyin TUNCER’in oğlu hayırsever Süleyman TUNCER tarafından yaptırılarak nezih bir görünüme kavuşturuldu.

Bunun dışında hırsızlık olaylarına karşı da caminin dört bir yanına güvenlik kamerası konulacağı öğrenildi.

BAKILAR MH. MURAT AKÇA CAMİ DE YENİ HALISINA KAVUŞTU
Gazipaşa İlçe Müftülüğümüze bağlı Bakılar Mh. Murat Akça Camii’nin eskiyen halısı da Murat AKÇA’nın oğlu Av.Kemal AKÇA tarafından yenisi ile değiştirildi. Ayrıca çevre düzenlemesi, kütüphane ve peyzaj alanlarında da çalışmalar yapıldığı ve kısa sürede tamamlanacağı öğrenildi.