27.12.2017

KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİMİZE “AİLE” SEMİNERİ

Gazipaşa İlçe Müftülüğümüze bağlı Yeni Cami Kur’an Kursu Öğrencilerimize “Aile” konulu seminer verildi.

Psikolojik Danisman aynı zamanda Aile Danışmanı, Egitim Koçu, Eğitici Eğitmeni,Objektif Çocuk Testleri Uygulayıcısı olan Bahar DOĞAN tarafından verilen seminerde”Aile İçi İletişim, Aile’de Bireylerin Rolü, Aile’de Uyum ve Davranış Bozuklukları ve Çocuk İletişimi” Konuları anlatıldı ve Aile içi iletişimle ilgili çeşitli uygulamalar yapıldı.

Kur’an Kursu öğrencilerinin anlatılanları dikkatle dinledikleri ve merak ettikleri soruları Bahar DOĞAN’a yönelttikleri görüldü.

Seminerin akabinde kursiyerlere Psikolojik Danisman, Aile Danışmanı, Egitim Koçu Eğitici Eğitmeni,Objektif çocuk Testleri Uygulayıcısı Bahar DOĞAN tarafından “Katılım Belgesi” verildi.

Yeni Cami Kur’an Kursu adına ise Kur’an Kursu Öğreticisi Gülşen GÜZEL tarafından Bahar DOĞAN’a plaket takdimi yapıldı.

Etkinlikle ilgili düşüncelerini paylaşan Kur’an Kursu Öğrencileri ise etkinlikten duydukları memnuniyetlerini ifade ederek bu tür etkinliklerin kendileri için oldukça faydalı olduğunu ve zaman zaman bu tür etkinliklerin yapılmasını istediler.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Kur’an Kursu Öğreticisi Gülşen GÜZEL “Yeni Cami Kur’an Kursumuzda Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler öğrenmenin yanı sıra çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz.Bayanlara yönelik bu tür faaliyetler oldukça önem arz etmektedir. Kursiyerlerimizin hayatlarının her aşamasında kendilerine gerekli olan güvenilir, doğru, sahih bilgiye bu hizmetler sayesinde ulaşabilmektedirler.Gerçekleştirdiğimiz bugünkü etkinlikle de aile ve toplumun huzuruna katkıda bulunmasının yanı sıra, aile bütünlüğünün temelinde yatan sevgi, muhabbet ve hoşgörüyü öğrenmemize de katkı sağlanmış olundu.Ben seminer veren Aile Danışmanı Bahar DOĞAN’a ve etkinliğe iştirak eden tüm kursiyerlerime teşekkür ediyorum.”dedi.