11.12.2017

NÜFUS MÜDÜRÜ GÜLAY ERKÜN’DEN YALÇINKAYA’YA ZİYARET

İlçe Nüfus Müdürü Gülay ERKÜN, İlçe Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA’yı makamında ziyaret etti.ERKÜN’e İlçe Nüfus Müdürlüğünde görevli Şef Zeynep KARAYEL de eşlik etti.

Ziyaret kapsamında 5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanunu’nda yapılan değişiklikle il ve ilçe müftülüklerine evlendirme memurluğu yetkisi ve görevi verilebileceği hükmü’nün kanuna eklenmesiyle birlikte müftülüğümüz personeline verilen eğitim ve nikah kıyılırken yapılması gereken her türlü iş ve işlemler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ayrıca ilçemizdeki nüfus hareketliliği ve müftülüğümüzün ilçemizdeki faaliyatleri ve çalışmaları hakkında da istişarelerde bulunuldu.

İlçe Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA, bu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ERKÜN ve KARAYEL’e teşekkürlerini iletti.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.