29.11.2017

YALÇINKAYA’DAN SABAH NAMAZI BULUŞMASINA DAVET

Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav) Efendimizin dünyayı şereflendirmelerinin 1446 yıl dönümü dolayısıyla Gazipaşa İlçe Müftülüğümüz tarafından 30 Kasım 2017 Perşembe günü İlçemiz Merkez Cami’nde “Sabah Namazı’nda Buluşuyoruz” programı düzenlenecek.

Gerçekleştirilecek olan buluşmaya tüm ilçe halkını davet eden İlçe Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA” Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav) Efendimizin dünyayı şereflendirmelerinin 1446 yıl dönümü dolayısıyla ilçemizde çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz.Bu kapsamda İlçemiz Merkez Cami’nde Sabah Namazında Buluşacağız. Gerçekleştireceğimiz buluşmada hem cemaatimizle birlikte sabah namazımızı kılacağız hem de hep birlikte dualar edip ardından kahvaltımızı yapacağız.Bu vesileyle Cami cemaatiyle de tanışıp kaynaşmış olacağız. Bu tür etkinlikler bizlerin dayanışma,kaynaşma, birlik ve beraberlik içerisinde olmamıza da vesile olmaktadır. Bu vesileyle Sabah Namazı Buluşmamıza bay-bayan, genç-yaşlı tüm ilçe halkını davet ediyorum.” Dedi.