27.11.2017

YALÇINKAYA’DAN MEVLİD KANDİLİ ÖZEL PROGRAMINA DAVET

Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav) Efendimizin dünyayı şereflendirmelerinin 1446 yıl dönümü dolayısıyla Gazipaşa İlçe Müftülüğümüz tarafından 29 Kasım 2017 Çarşamba günü saat:10.00’da İlçemiz Merkez Cami’nde “Bayanlara Yönelik Mevlid Kandili Özel Programı” düzenlenecek.

Program kapsamında Kur’an-ı Kerim ziyafeti sunulacak, Mevlid Kandili’nin önemi ile ilgili vaaz yapılacak, şiirler, ilahiler okunacak, yarışmalar yapılıp çeşitli hediyeler verilecek ve okunan hatm-i şeriflerin duası yapılacak.

Gerçekleştirilecek olan programa tüm bayanları davet eden İlçe Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA” Hep birlikte Mevlid-i Nebi’yi idrak edecek olmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Muhammed Mustafa (s.a.s) Efendimizin dünyayı teşriflerini bir kez daha coşkuyla kutlayacağız. Ümmeti olma bahtiyarlığına erdiğimiz Resûlullah Efendimiz, insanlığa sorumluluk ve görevlerini yeniden hatırlatan son peygamberdir. O bizlere; hayata ve ölüme, maziye ve istikbale dair mümince bir bakışı öğretmiştir. Teslimiyet ve sadakati, hak ve hakikati, insaf ve vicdanı, adalet ve fazileti, sabır ve hoşgörüyü bizzat yaşayarak göstermiştir.
Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav) Efendimizin dünyayı şereflendirmelerinin 1446 yıl dönümü dolayısıyla bizler de 29 Kasım 2017 Çarşamba günü saat:10.00’da İlçemiz Merkez Cami’nde “Bayanlara Yönelik Mevlid Kandili Özel Programı” düzenleyeceğiz. Hanım kardeşlerimiz için oldukça anlamlı ve verimli bir program olacak.Programımıza tüm hanım kardeşlerimizi davet ediyorum.” Dedi.