12.10.2018

İL MÜFTÜMÜZ OSMAN ARTAN DİN GÖREVLİLERİMİZLE KAHVALTIDA BULUŞTU

2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri kapsamında Gazipaşa İlçe Müftülüğümüz tarafından Din Görevlilerimize yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

Kahvaltı programına başta İl Müftümüz Osman ARTAN olmak üzere Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil ÇELİK, İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN, Vaiz Muhammet Akif TUNÇ, Şef Turan AKBAŞ, VHKİ Fatih YILDIRIM ve Din Görevlileri katıldı.

Kahvaltı programı kapsamında kısa bir konuşma gerçekleştiren İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN kahvaltı programına katılan tüm personele ve teşriflerinden dolayı İl Müftümüz Osman ARTAN’a ve Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil ÇELİK’e teşekkür etti.

ERDOĞAN’ın akabinde konuşan Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil ÇELİK, İl Müftümüz Osman ARTAN şahsında tüm Diyanet İşleri Başkanlığı mensuplarının Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik ettiğini ifade etti.

İl Müftümüz Osman ARTAN ise toplumun her kesimine Din Hizmetlerini ulaştırma noktasından Din Görevlilerimize büyük görevler düştüğünü ifade ederek tüm Din Görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ettiğini belirtti.ARTAN ayrıca bu tür programların Din Görevlilerimiz arasında daha da dayanışma,kaynaşma, birlik ve beraberlik içerisinde olmasına vesile olduğunu belirterek kahvaltı programının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Kahvaltı programı İl Müftümüz Osman ARTAN’ın yapmış olduğu dua ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle ile sona erdi.