10.10.2018

KORUBAŞI MH. HAMZALAR CAMİ İMAM HATİBİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Gazipaşa İlçe Müftülüğümüze bağlı Cami ve Kur’an Kurslarımız Din Görevlilerimizin öncülüğünde hayırsevelerin de destekleriyle daha da güzelleşiyor.

Son olarak Korubaşı Mahallesi Hamzalar Cami İmam Hatibi Mustafa KARATEKE öncülüğünde hayırsever mahalle halkı tarafından Korubaşı Mahallesi Hamzalar Camii’nde bakım, onarım ve tadilat işlemlerine başlandı.

Korubaşı Mahallesi Hamzalar Camii başlatılan tadilat çalışmalarının sona ermesiyle yeni bir görünüme kavuşacak.
Tadilat kapsamında Caminin tüm dış cephesi ısı, su ve sese duyarlı malzeme ile kaplanıyor. Ayrıca çevre düzenlemesi ve peyzaj alanlarında da çalışmalar yapılıyor.

Korubaşı Mahallesi Hamzalar Cami İmam Hatibi Mustafa KARATEKE de tadilat çalışmalarında iş elbileselerini giyerek bizzat çalışmalara yardım ediyor.

Tadilatın gerekliliğini belirten Korubaşı Mahallesi Hamzalar Cami İmam Hatibi Mustafa KARATEKE” Camimizi güzelleştirmek ve uzun ömürlü olması amacıyla hayırseverlerimizin destekleriyle camimizde bakım, onarım ve tadilat çalışmalarına başladık.Bu kapsamda Camimizin tüm dış cephesi ısı, su ve sese duyarlı malzeme ile kaplanıyor. Tadilat çalışmalarımız hızla ilerliyor ancak hayırsever Korubaşı halkının ve ilçemizdeki hayırseverlerimizin desteklerine ihtiyacımız var.Camimizin tadilatının biran önce tamamlanabilmesi için hayırseverlerimizin desteklerini bekliyoruz.” Dedi.

Mahalle halkı ise yapılan çalışmalardan memnun olduklarını bu vesileyle Camii’nin de yeni bir görünüme kavuştuğunu belirterek Cami Cemaati olarak başta Korubaşı Mahallesi Camii İmam Hatibi Mustafa KARATEKE olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirttiler.