09.10.2018

ERDOĞAN’DAN KONFERANS’A DAVET

Gazipaşa İlçe Müftülüğümüz tarafından “2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri” kapsamında 11 Ekim 2018 Perşembe günü saat 10:30’da “Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler” temalı konferans programı düzenlenecek.

Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan konferansa konuşmacı olarak ise Antalya İl Müftüsü Osman ARTAN konuk olacak.

Gerçekleştirilecek olan konferansa tüm ilçe halkını davet eden İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN” Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 11 Ekim 2018 Perşembe günü saat 10:30’da Belediye Kültür Merkezi’nde Antalya İl Müftümüz Osman ARTAN’ın konuk olacağı “Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler” temalı bir konferans programı gerçekleştireceğiz.

Bu tür etkinlikler aynı zamanda bizlerin daha da dayanışma,kaynaşma, birlik ve beraberlik içerisinde olmamıza vesile olmaktadır. Bu vesileyle düzenleyeceğimiz konferans programına tüm ilçe halkını davet ediyorum.” Dedi.