05.10.2018

ORMAN İŞLETME MÜDÜRÜ ÖZCAN’DAN MÜFTÜ ERDOĞAN’A ZİYARET

Gazipaşa Orman İşletme Müdürü Mustafa Soner ÖZCAN İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN’ı makamında ziyaret etti.

Tanışma ve sohbet havasında geçen ziyarette Gazipaşa Orman İşletme Müdürü Mustafa Soner ÖZCAN, Müftü ERDOĞAN’a öncelikle yeni görev yerinin hayırlara vesile olmasını ve görevinde başarı dileklerini ifade etti.ÖZCAN ayrıca 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası olması dolayısıyla Müftü ERDOĞAN şahsında tüm Diyanet İşleri Başkanlığı mensuplarının Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik ederek, haftanın hayırlı ve verimli geçmesini diledi.

ÖZCAN ve ERDOĞAN ayrıca İlçemizde gerçekleşen orman yangınları üzerine de istişarelerde bulundu.
Müftü ERDOĞAN Orman Yangınları noktasında zaman zaman vatandaşlarımızın vaazlardan ve hutbelerden bilgilendirildiğini Cuma vaazlarında tekrar gerekli bilgilendirmelerin yapılacağını belirtti.

Orman İşletme Müdürü Mustafa Soner ÖZCAN yangınların genellikle söndürülmeden atılan sigara izmaritleri, piknik ateşlerini söndürmede dikkatli davranılmadığı, bağ-bahçe-tarla temizliği ve anız gibi nedenlerle yakılan ateşler ve ormanlık alanlara sigara, cam şişe ve yanıcı madde atılmasından kaynaklandığını belirtti.ÖZCAN ayrıca görülen yangın ve dumanın anında Alo 177’ye bildirilmesinin de önemine değindi.

Ziyaret iyi dilek ve temenniler ile sona ererken Müftü ERDOĞAN, nazik ziyaretlerinden dolayı Gazipaşa Orman İşletme Müdürü Mustafa Soner ÖZCAN’a teşekkürlerini iletti.