04.10.2018

ERDOĞAN’DAN MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMINA DAVET

Gazipaşa İlçe Müftülüğümüz tarafından 2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri kapsamında İlçemiz Çarşı Cami’nde (Müftülük Binası Yanı) 05.10.2018 Cuma Günü, Cuma Namazı öncesi Mevlid-i Şerif programı düzenlenecek.

Program kapsamında başta Milletine, bayrağına, ezanına, vatanına, devletine sahip çıkmak üzere canlarını feda eden Aziz Şehitlerimiz olmak üzere, camilerin yapımında emeği geçen, din hizmetinde ömür tüketen ve rahmete kavuşanlar için Mevlid-i Şerif okunup, Kur’an-ı Kerim tilaveti icra edilecek ve hep birlikte dualar yapılacak.

Programa tüm Gazipaşalıları davet eden İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN “2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri kapsamında İlçemiz Çarşı Cami’nde Cuma Namazı öncesi düzenleyeceğimiz Mevlid-i Şerif programı’na tüm halkımız davetlidir.”dedi.