21.09.2018

MUHTARLAR’DAN MÜFTÜ ERDOĞAN’A ZİYARET

Başkanlığımız tarafından ilçemize ataması yapılan ardından ise 2018 Yılı Hac Organizasyonu kapsamında görevli olarak kutsal topraklara giden ve tekrar ilçemizdeki görevine başlayan İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN’ı son olarak çeşitli Mahalle Muhtarları ziyaret etti.

Tanışma ve sohbet havasında geçen ziyarette Mahalle Muhtarları Müftü ERDOĞAN’a yeni görev yerinin hayırlara vesile olmasını ve görevinde başarı dileklerini ifade ettiler.Ayrıca yerine getirmiş olduğu hac farizasından dolayı Müftü ERDOĞAN’a tebriklerini ilettiler.

Ziyaretçileri ile tek tek ilgilenen Müftü ERDOĞAN, kutsal topraklardan getirmiş olduğu zemzem ve hurmalardan ikram ederek nazik ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkürlerini iletti.

Müftü ERDOĞAN ilçemizde din hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi noktasında şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Mahalle muhtarları ile dayanışma ve istişare içinde olacaklarını belirtti.

Ziyaret iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.