14.09.2018

KAYMAKAM KAYA'DAN MÜFTÜ ERDOĞAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2018 Yılı Hac Organizasyonu kapsamında görevli olarak kutsal topraklara giden 10.09.2018 tarihi itibariyle göreve başlayan İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN’ı son olarak İlçe Kaymakamımız Nurullah KAYA ziyaret etti.

Kaymakam KAYA, yerine getirmiş olduğu hac farizasından dolayı Müftü ERDOĞAN’a tebriklerini iletti.

Müftü ERDOĞAN, Kaymakam KAYA’ya kutsal topraklardan getirmiş olduğu zemzem ve hurmalardan ikram ederek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Müftü ERDOĞAN ayrıca Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Afyon Şuhut kaymakamı olarak ataması yapılan İlçe Kaymakamımız Nurullah KAYA’ya, yeni görev yerinin hayırlara vesile olmasını dileklerini iletti.

Ziyaret iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.