10.09.2018

MÜFTÜ ERDOĞAN HAC DÖNÜŞÜ GÖREVE BAŞLADI

Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2018 Yılı Hac Organizasyonu kapsamında görevli olarak kutsal topraklara giden İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN 10.09.2018 tarihi itibariyle görevine başladı.

Hacı adaylarının hac ibadetlerini sıkıntısız ve en güzel bir şekilde yerine getirmeleri noktasında onlara yardımcı olma amacıyla kutsal beldelere gittiğini belirten Müftü ERDOĞAN “Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2018 Yılı Hac Organizasyonu kapsamında hacı adaylarımızın görevlerini en iyi bir şekilde yerine getirmelerine yardımcı olmak amacıyla kutsal beldelere görevli olarak gittim ve bugün itibariyle İlçemizde göreve başladım. Hacı adaylarımızın görevlerini eksiksiz bir şekilde yerine getirmeleri için elimizden gelen her türlü gayreti gösterdik.Aynı zamanda bizlere emanet edilen selamları Beytullah’a ve Hz. Peygamber (s.a.s.)’e arz ettik.Ümmetin birliği ve beraberliği için, Vatanımızın ve Milletimizin dirliği için bütün hacılarımızla birlikte dualar ettik.Yüce Rabbim haccımızı, dualarımızı kabul eylesin.

Bu vesileyle, henüz hacca gidememiş olan kardeşlerimizin de en kısa zamanda hacca gitmelerini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” Dedi.