17.08.2018

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI KAYA’DAN TDV’YE KURBAN BAĞIŞI

Türkiye Diyanet Vakfımızın, Diyanet İşleri Başkanlığımız ile birlikte "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" temasıyla gerçekleştirdiği 2018 Yılı Vekâletle Kurban Kesim Programına vatandaşlarımız’ın desteği devam ediyor.

Bu kapsamda son olarak Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Adem KAYA, Başkanlık Özel Kalemi Şahin ÇELİK ve Sami YİĞİT de Kurbanını Türkiye Diyanet Vakfına bağışladı.

KAYA,ÇELİK VE YİĞİT’e bağış makbuzunu ise Türkiye Diyanet Vakfı Gönüllüsü Fatih YILDIRIM takdim etti.

KURBANLARIMIZ KARDEŞLERİMİZE UMUT OLSUN
Vekalet yoluyla kurban bağışında bulunmak isteyen Vatandaşlarımız, www.tdv.org ve bagis.tdv.org adreslerinden online bağış yapabilmenin yanı sıra ilçe müftülügümüz, cami görevlilerimiz, tüm PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla da Türkiye Diyanet Vakfı kurban programına katılıp kurbanlarını vekalet yoluyla kestirebilir. Vatandaşlarımız ayrıca 0312 416 90 00 numaralı çağrı merkezini arayarak kurban vekaleti hakkında detaylı bilgi alabilir.

Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız da Din Hizmetleri Müşavirlikleri ve ataşelikler ile bu ülkelerdeki dernek ve din görevlileri vasıtasıyla kurban bağışlarını yapabilir.