16.08.2018

DİN GÖREVLİMİZDEN ANLAMLI BAĞIŞ

Türkiye Diyanet Vakfımızın, Diyanet İşleri Başkanlığımız ile birlikte gerçekleştirdiği 2018 Yılı Vekâletle Kurban Kesin Programına vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor.

Hayırsever Vatandaşlarımızın yanı sıra Müftülüğümüz personeli de Türkiye Diyanet Vakfımıza Kurban bağışında bulunuyor.

Bu kapsamda son olarak, Şef Turan AKBAŞ, İlçe Müftü Vekilimiz Muhammet Akif TUNÇ olmak üzere İlçemiz Korubaşı Mahallesi Hamzalar Cami İmam Hatibi Mustafa KARATEKE de Kurbanını Türkiye Diyanet Vakfına bağışladı.

İmam Hatip Mustafa KARATEKE “Din Görevlileri olarak Vatandaşlarımıza her alanda önder ve rehber olmak durumundayız.Fedakarlık ve sorumluluk konusunda da milletimize rehberlik etmemiz gerekiyor. Türkiye Diyanet Vakfı Vekâletle Kurban organizasyonuna da ilk önce bizler destek olmalıyız.Ben de bu düşüncelerle Kurbanımı Türkiye Diyanet Vakfına bağışladım.Rabbim kabul eylesin.” dedi.

KARATEKE’ye bağışta bulunduğuna dair belgeyi ise Türkiye Diyanet Vakfı sorumlusu Süleyman GÜNEŞ takdim etti.

Gazipaşa İlçe Müftülüğü olarak Korubaşı Mahallesi Hamzalar Cami İmam Hatibi Mustafa KARATEKE’yi sergilemiş olduğu örnek davranıştan dolayı tebrik ediyoruz.

KURBANLARIMIZ KARDEŞLERİMİZE UMUT OLSUN
Vekalet yoluyla kurban bağışında bulunmak isteyen Vatandaşlarımız, www.tdv.org ve bagis.tdv.org adreslerinden online bağış yapabilmenin yanı sıra ilçe müftülügümüz, cami görevlilerimiz, tüm PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla da Türkiye Diyanet Vakfı kurban programına katılıp kurbanlarını vekalet yoluyla kestirebilir. Vatandaşlarımız ayrıca 0312 416 90 00 numaralı çağrı merkezini arayarak kurban vekaleti hakkında detaylı bilgi alabilir.

Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız da
Din Hizmetleri Müşavirlikleri ve ataşelikler ile bu ülkelerdeki dernek ve din görevlileri vasıtasıyla kurban bağışlarını yapabilir.