01.08.2018

Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerimize "İyi İnsan Olmak" Konulu Program Düzenlendi

Gazipaşa İlçe Müftülüğümüze bağlı cami ve Kur’an kurslarımızda 25 Haziran’da “Camide Çocuk Sesi, Vatanımın Neşesi” sloganı ile başlayan Yaz Kur’an kurslarımız cami içi ve dışı eğitsel-sosyal etkinliklerle bütün hızı ile devam ediyor.

Bu kapsamda İlçemiz öğretmenevi konferans salonunda Hasan Peker Yatılı Kız Kur’an Kursumuzda eğitim gören öğrencilerimize yönelik “İyi Bir İnsan Olmak” konulu bir program düzenlendi.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program Proje İmam Hatip Okullarında görev yapan ilahiyatçı-eğitimci Habip KÜLEKÇİ ve Ali GÖKÇEKLİ’nin konuşmalarıyla devam etti.

Slayt eşliğinde gerçekleştirilen programda İyi bir İnsan ve iyi bir Müslüman olmanın yanı sıra Kur’an-ı Kerim öğrenmenin, okumanın ve onun mana ve hikmetlerini anlayıp kavramanın önemi üzerinde duruldu.

Program iyi dilek ve temennilerin ardından öğrencilere çeşitli ikramlarla sona erdi.