15.07.2018

TÜM CAMİLERİMİZDE MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında ilçemiz genelindeki tüm camilerimizde 15 Temmuz şehitlerimiz ve tüm şehitlerimizin ruhu için mevlid-i şerif programı düzenlendi.

İlçemiz Merkez Cami’inde düzenlenen Programa ise İlçe Müftü Vekili Muhammet Akif TUNÇ, İlçe Yazı İşleri Müdürü Tan DOĞAN, kurum amirleri, Müftülük Personelimiz, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.Program kapsamında Din Görevlilerimiz tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı ,ilahi ve kasideler seslendirildi, mevlid-i şerif okundu ve 15 Temmuz ve tüm şehitlerimiz için yapılan duaya hep birlikte amin denildi.

Programın bitiminde ise katılımcılara Gazipaşa Belediyesi tarafından çeşitli ikramlar yapıldı.