13.06.2018

DİB Daire Başkanından Müftülüğümüze Ziyaret

Gazipaşa İlçe Müftümüz iken Diyanet İşleri Başkanlığımız Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Malzeme Yönetimi ve Satın Alma Daire Başkanı olarak göreve atanan ve göreve başlayan Nazif Fethi YALÇINKAYA İlçe Müftülüğümüzü ziyaret etti.

Müftülüğümüzün hizmetlerini yakından takip ettiğini ve takdir ettiğini belirten YALÇINKAYA, Müftülüğümüzün çalışmaları ve gerçekleştirilen faaliyetler hakkında müftülüğümüz personelinden genel bilgiler aldı.

Günün anısına ise Malzeme Yönetimi ve Satın Alma Daire Başkanı Nazif Fethi YALÇINKAYA’ya el işi tablo takdim edildi.

Sohbet havasında geçen ziyaret iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

Hocamıza İlçemizde görev yaptığı süre boyunca göstermiş olduğu özverili çalışmalarından ve yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı bir kere daha şükranlarımızı sunar yeni görevinin hayırlara vesile olmasını ve başarılı hizmetlerinin devamını dileriz.