12.06.2018

Engeli Bulunan Kardeşlerimizle İftarda Buluştuk

Bereketin, bolluğun, paylaşmanın ve huzurun ayı olan Ramazan Ayında ilçemizde iftar programları düzenlenmeye devam ediyor.

10 Haziran 2018 Pazarı Pazartesiye bağlayan gece Yüce Kitabımız Kur’an’ın nazil olmaya başladığı mübarek Kadir gecesini idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşarken dün de Engeli bulunan kardeşlerimiz ve aileleri ile birlikte iftar sofrasında buluşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadık.

Gazipaşa İlçe Müftülüğümüz ve Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Engeli bulunan vatandaşlarımız ve ailelerine yönelik dayanışma ve kaynaşma amacıyla iftar programı düzenlendi.

İlçemiz Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleşen programa İlçe Müftü Vekili Muhammet Akif TUNÇ, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza BÜYÜKAKÇA, Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Yunus KOÇ, V.H.K.İ. Fatih YILDIRIM, Müftülüğümüz Engelli Koordinatörleri Hüseyin SÖNMEZ ve Ali KAPLAN’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Müftülüğümüz Engelli Koordinatörü Hüseyin SÖNMEZ’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, V.H.K.İ. Fatih YILDIRIM’ın yapmış olduğu dua ile devam etti.

Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı, iftar yemekleri yendi ve İlçe Müftü Vekili Muhammet Akif TUNÇ’un yapmış olduğu duaya amin denildi.V.H.K.İ. Fatih YILDIRIM’ın davetlilere hitaben yapmış olduğu selamlama konuşmasının ardından ise davetlilerle birlikte akşam namazı kılındı.

Davetliler kardeşliğin, sevginin, saygının ve merhametin doruk noktaya dayandığı Ramazan Ayı’nda böyle anlamlı bir programda kendilerini bir araya getiren Gazipaşa İlçe Müftülüğümüze ve Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi idarecilerine şükranlarını ileterek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Davetlilerle bir süre çay eşliğinde yapılan sohbetin ardından program iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.