08.06.2018

GENÇLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTUK

Bereketin, bolluğun, paylaşmanın ve huzurun ayı olan Ramazan Ayında ilçemizde iftar programları düzenlenmeye devam ediyor.

Gazipaşa İlçe Müftülüğümüz tarafından geleneksel hale getirilen “Gençlerle İftar Buluşmamız” kapsamında bu Ramazan Ayında da Müftülüğümüz avlusunda gençlerle iftar programında buluştuk.

Programa başta İlçe Müftü Vekili Muhammet Akif TUNÇ olmak üzere, Gençlik Temsilcisi Hüseyin ÖZDEMİR, Müftülüğümüz personeli ve çok sayıda genç katıldı.

Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı, iftar yemekleri yendi ve dualar edildi.Ardından ise gençlerle birlikte akşam namazı kılındı.

Gençlerle birlikte iftar yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren ve kısa bir konuşma yapın Müftülüğümüz Gençlik Temsilcisi Hüseyin ÖZDEMİR “Gençlikte Allah’a ibadet etmek O’nun rızasını kazanmaya çalışmak her şeyden çok daha önemlidir. Peygamberimiz (SAV) ideal gençleri tarif ederken ‘neşeyi, mutluluğu Rabbine ibadette arayan gençlik’ diye tarif eder.
İnşallah sizler de Allah'ın rızasına uygun bir hayat yaşayan, bütün insanlara faydalı işler yapan bireyler olacaksınız. İyi bir insan olmak, bütün insanlığa faydalı olmak; makam ve mevkiden çok daha önemlidir.
Bu gönül sofrasında davetimize icabet ederek mutluluğumuzu paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.

İftar programı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.