16.05.2018

KARDEŞLERİNİ UNUTMA BEKLENEN SENSİN!

Rahmet, mağfiret ve arınma mevsimi Ramazan-ı Şerif, insanlığın kaybettiği şefkati, merhameti geri getirme ve dünyanın muhtelif yerlerinde yitirmek üzere olduğumuz insanlık vicdanını harekete geçirmek için bizlere çeşitli fırsatlar sunuyor.

Gazipaşa İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Gazipaşa Şubesi olarak her yıl olduğu gibi bu Ramazan da hayır ve ihsan yürüyüşümüze daha büyük adımlarla devam ediyoruz.

Selam, dua ve hayırlarınızı emanet bilerek zekat ve fitrelerinizi emanete riayet ederek ilçemizde, ülkemizde ve mazlum coğrafyalarda ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor, Ramazan sevincini milyonlarca kardeşimizle birlikte yaşıyoruz.

Aziz milletimizle bağlanan umudu, her daim omuzladığın insanlığın vicdan yükünü, sana yüklenen misyonu ve yolunu gözleyen KARDEŞLERİNİ UNUTMA!,

Çünkü; mazlum dara düştüğünde, insanlık sığınacak güvenli bir liman ve gözler gerçek bir dost aradığında BEKLENEN SENSİN!

Bu Ramazan ve her Ramazan, şehrimizdeki, ülkemizdeki ve dünyamızdaki ihtiyaç sahiplerinin ellerinden tutmak, yalnız olmadıklarını hissettirmek için emanetiniz olan zekat, fitre ve bağışlarınızı bekliyoruz.

Zekat ve fitrelerini vermek isteyen vatandaşlarımız kısa mesaj, banka veya Müftülüğümüze gelerek elden makbuz karşılığı zekat ve fitrelerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırabilirler.Zekat ve Fitrelerini vermek isteyen kardeşlerimiz https://bagis.tdv.org/ adresinden online olarak da bağışta bulunabilirler. Tüm GSM operatörlerinden kontörlü hatlar hariç 5601 nolu SMS numarasına “FİTRE” yazıp göndererek fitre bağışında bulunabilirler.1 SMS bir fitre bedelidir yani 19 TL’dir.Ayrıca bağışta bulunmak isteyen kardeşlerimiz 0312 416 90 99 nolu Çağrı Merkezi’nden gerekli bilgileri alabilirler.
#GazipaşaİlçeMüftülüğü