16.05.2018

"RAMAZAN AYI" TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

2018 Yılı Ramazan Ayı öncesi Din Görevlilerimiz arasında çalışma birliğini sağlamak ve Razamaz Ayı Hizmetlerini değerlendirmek üzere istişare toplantımızı Bakılar Mahallesi Murat Akça Camii’nde gerçekleştirdik.

Toplantıya Müftü Vekili Muhammet Akif TUNÇ’un yanı sıra, Müftülük Şefi Turan AKBAŞ, ve Din Görevlileri katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda Görevlilere idari konularda bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca Ramazan Ayı boyunca İlçemizde Din Hizmetleri konusunda nelerin yapılabileceğine dair istişarelerde bulunuldu.

Toplantının akabinde ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa AKTAŞ, İlçe Yazı İşleri Müdürü Tan DOĞAN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ertuğrul YILDIZ ve Gazipaşa İmam Hatip Okulları Platformu, Din Görevlilerimizle yemekte bir araya geldi.Gazipaşa İmam Hatip Okulları Platformu tarafından İlçemizde bulunan Zeliha Tuncer Anadolu İmam-Hatip Lisesi/Ortaokulu ve Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Lisesi/Ortaokulu hakkında görevlilerimize bilgilendirmelerde bulunuldu.

Toplantı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.