14.04.2018

“AİLE” KONFERANS’INA DAVET

Gazipaşa İlçe Müftülüğümüz tarafından 18 Nisan 2018 Çarşamba günü saat: 10:00'da Gazipaşa Öğretmenevinde Antalya İl Müftü Yardımcısı Melek ALÇIN’ın konuşmacı olarak katılacağı " Aile İçi İletişimde Temel Değerler" konulu konferans programı düzenlenecek.

Programa İlçemizdeki tüm bayanları davet eden Uzman Vaiz Ayşe KOÇ “Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak amacımız, Kur'an-ı Kerim ve sünnet ışığında, ahlak eksenli bilgiyi temel alarak topluma doğru dinî bilgi sunmak, bireyi tehdit eden problemlerin çözümüne dinî açıdan katkı sağlamak, toplumun sosyal hizmet kapsamına giren kesimlerine dinin manevi desteğini ulaştırmak adına  kuşatıcı ve kucaklayıcı bir yaklaşımla dînî danışmanlık ve rehberlik hizmeti verebilmektir.Bu vesileyle doğru dinî ve ahlâki bilgilere sahip,  bilinçli bireylerle huzurlu ve sağlıklı bir toplum oluşturabilmektir.

Bu vesileyle 18 Nisan 2018 Çarşamba günü saat: 10:00'da Gazipaşa Öğretmenevinde düzenleyeceğimiz Antalya İl Müftü Yardımcısı Melek ALÇIN’ın konuşmacı olarak katılacağı " Aile İçi İletişimde Temel Değerler" konulu konferans programımıza ilçemizdeki tüm hanımları davet ediyorum.” Dedi.