23.03.2018

UMRECİ ADAYLARI KUTSAL TOPRAKLARA DUALARLA UĞURLANDI

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Organizasyonu ile umreye gidecek olan umreci adayları, İlçe Müftülüğümüzce düzenlenen programla uğurlandı.

Gazipaşa’dan kutsal topraklara gitmek üzere hazırlıklarını tamamlayan 21 Umreci adayı için Cuma namazına müteakip müftülüğümüz binası yanındaki Çarşı Camiinde, uğurlama töreni düzenlendi.

İlçemizden Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Organizasyonu ile umreye gidecek olan 21 umreci adayı, kutsal topraklara gitmek üzere dua, salâvat ve tekbirlerle uğurlandı.

Uğurlama töreni esnasında ise duygu dolu anlar yaşandı.

Bugün saat 22:30 da Antalya Havalimanından kutsal topraklara uçacak olan Umre kafilesi 6 Nisan 2018 Cuma günü yurda dönüş yapacaklar.

Allah, umreye gidecek kardeşlerimizin umrelerini şimdiden makbul eylesin, en güzel şekilde umre yapıp gelmeyi, gidemeyen kardeşlerimize de en yakın zamanda gitmeyi nasip eylesin.Umreye gidecek kardeşlerimizden Allah resulüne selam götürmelerini ve ülkemiz için ümmeti Muhammed için dua etmelerini istiyoruz.