22.03.2018

UMRECİ ADAYLARI DUALARLA UĞURLANACAK

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Organizasyonu ile umreye gidecek olan umreci adayları, İlçe Müftülüğümüzce düzenlenecek olan programla uğurlanacak.

İlçemizden Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Organizasyonu ile umreye gidecek olan 21 umreci adayı, kutsal topraklara gitmek üzere dua, salâvat ve tekbirlerle uğurlanacak.

Gazipaşa’dan kutsal topraklara gitmek üzere hazırlıklarını tamamlayan 21 Umreci adayı için 23 Mart 2018 Cuma günü (yarın), Cuma namazına müteakip müftülüğümüz binası yanındaki Çarşı Camiinde, uğurlama töreni düzenlenecek.

Umreci adayları 23 Mart 2018 Cuma günü 22:30 da Antalya Havalimanından kutsal topraklara uçacak.

21 Umreci adayı için yarın yapılacak olan uğurlama merasimine tüm ilçe halkımız davetlidir.

Allah, umreye gidecek kardeşlerimizin umrelerini şimdiden makbul eylesin, en güzel şekilde umre yapıp gelmeyi, gidemeyen kardeşlerimize de en yakın zamanda gitmeyi nasip eylesin.Umreye gidecek kardeşlerimizden Allah resulüne selam götürmelerini ve ülkemiz için ümmeti Muhammed için dua etmelerini istiyoruz.