01.03.2018

YALÇINKAYA DİN GÖREVLİLERİMİZLE VEDALAŞTI

2018 Yılı Mart Ayı toplantısı İlçe Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA başkanlığında Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Müftü YALÇINKAYA’nın yanı sıra Vaiz Muhammet Akif TUNÇ, VHKİ Fatih YILDIRIM ve Din Görevlileri katıldı.

Beyrebucak Mahallesi Ahmet Şahin Camii İmam-Hatibi Hasan Hilmi ÖZTÜRK’ün Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda gündem maddeleri görüşüldü ve görevlilere Müftü YALÇINKAYA tarafından idari konularda bilgilendirmeler yapıldı.

Ayrıca İlçemizde Din Hizmetleri konusunda nelerin yapılabileceğine dair istişarelerde bulunuldu.

Toplantının ardından ise önümüzdeki günlerde Başkanlığımız Malzeme Yönetimi ve Satın Alma Daire Başkanlığı görevi için İlçemizden ayrılacak olan Müftü YALÇINKAYA kısa bir veda konuşması yaparak, Din Görevlilerimizden helallik istedi.

Din Görevlileri ise haklarının helal olduğunu belirterek yaptığı hizmetlerden dolayı Müftü YALÇINKAYA’ya teşekkürlerini ileterek, yeni görevinde muvaffakiyetler dilediler.

Gazipaşa’ya hizmet etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden İlçe Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA,” Görevlilerimizle yaptığımız son toplantımızda özellikle göreve geldiğim günden bu yana İlçemizde din hizmetlerinin daha verimli ve etkin bir şekilde yürütülmesi için şimdiye kadar yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.Gençlerimize,kadınlara ve engelli vatandaşlarımıza kısaca toplumun her kesimine hizmetlerimizi daha verimli bir şekilde ulaştırma noktasında değerlendirmelerde bulunduk.
Önümüzdeki günlerde Başkanlığımız Malzeme Yönetimi ve Satın Alma Daire Başkanlığı görevi için Gazipaşa’dan ayrılmak durumunda kalacağımdan görevlilerimizle vedalaştık.Hiçbir zaman desteğini esirgemeyen başta mesai arkadaşlarım olmak üzere, tüm görevlilerimize ve Gazipaşa halkına çok teşekkür ediyorum.”dedi.