22.02.2018

DİN GÖREVLİSİNDEN CAMİYE GELEN ÇOCUKLARA HEDİYE

Karatepe Mahallesi Cami İmam-Hatibi Celalettin KÜRÜK, çocuklara cemaatle namaz kılma alışkanlığı kazandırmak, cami sevgisini kazandırmak ve Yaz Kur’an Kursu’nda öğrendiklerini unutmamak amacıyla Camiye gelen çocuklara tablet’in yanı sıra çeşitli hediyeler veriyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Cami İmam Hatibi Celalettin KÜRÜK “ Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın cemaatle namaz kılma alışkanlığı kazandırmak, cami sevgisini onlara aşılamak ve Yaz Kur’an Kursu’nda öğrendiklerini unutmamak amacıyla böyle bir uygulama yapıyoruz. Çocuklarımızın camiyi, camaati, namazı sevsin istiyoruz.Bu uğurda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Kendi imkanlarımızla ve hayırseverlerimizin katkılarıyla camiye iştirak eden çocuklarımıza çeşitli hediyeler veriyoruz.

Amacımız çocuklarımızın vatanına, milletine ve dinine bağlı bir birey olmalarıdır.Onların hem bu dünyada hem de ahirette mutlu olmaları’dır.Namaza teşvik amacıyla vermiş olduğumuz hediyelerin manevi değerinin de büyük olduğunu düşünüyorum.Cemaatimiz de bu konuda desteklerini esirgemiyorlar.Ben maddi-manevi desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize ayrıca teşekkür ediyorum.”Dedi.