08.02.2018

SABAH NAMAZINDA BULUŞUYORUZ

Gazipaşa İlçe Müftülüğümüz tarafından düzenlenen Sabah Namazı Buluşmalarımız devam ediyor.

Bu kapsamda 10 Şubat 2018 Cumartesi Günü Kahyalar Mahallesi Delice Cami’nde Sabah Namazı'nda buluşuyoruz.

Etkinliğe tüm Gazipaşa halkını davet eden İlçe Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA “10 Şubat 2018 Cumartesi Günü Kahyalar Mahallesi Delice Cami’nde Sabah Namazı'nda buluşacağız.Bu tür etkinlikler bizlerin birlik,beraberlik dayanışma ve kaynaşma içerisinde olmamıza vesile olmaktadır. Gerçekleştirdiğimiz buluşmalarımızda hem cemaatimizle birlikte sabah namazımızı kılıyoruz hem de hep birlikte dualar edip ardından kahvaltımızı yapıyoruz.Program kapsamında aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Vatanımızı ve huzurumuzu tehdit eden terör yapılanmalarına karşı, kahraman güvenlik güçlerimizin başlattığı Zeytin Dalı Harekatının zaferle sonuçlanması için Kahraman Mehmetçiğimize de dualar edeceğiz. Bu vesileyle Sabah Namazı Buluşmamıza bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum. Rabbim kahraman Mehmetçiklerimizi korusun, ordumuzu muvaffak ve muzaffer kılsın.” Dedi.