24.01.2018

MEHMETÇİĞİMİZE DUALARIMIZLA DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYORUZ

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Vatanımızı ve huzurumuzu tehdit eden terör yapılanmalarına karşı, kahraman güvenlik güçlerimizin başlattığı Afrin/Zeytin Dalı Harekatının zaferle sonuçlanması için harekatın 5. Gününde de İlçemiz Merkez Camiinde Sabah Namazında bir araya gelerek kahraman Mehmetçiğimiz için dualar ettik.

Programa başta İlçe Kaymakamımız Nurullah KAYA olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.

Program kapsamımda Sabah Namazından önce Yasin-i Şerif okundu ve ardından cemaatle Sabah Namazı kılındı. Sabah Namazının akabinde ise görevlilerimizden V.H.K.İ. Fatih YILDIRIM, Erkan ÇELİK ve Muhammet KALYONCU tarafından Fetih Suresi okundu ve Merkez Cami İmam Hatibi Şavkı YURTSEVER’in kahraman ordumuz,milletimiz,şehitlerimiz,vatanımız, birlik ve beraberliğimiz için yapmış olduğu dua’ya hep birlikte “amin” denildi.

***KAHRAMAN MEHMETÇİĞİMİZ İÇİN DUA ETMEYE DEVAM EDİYORUZ***
Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Vatanımızı ve huzurumuzu tehdit eden terör yapılanmalarına karşı, kahraman güvenlik güçlerimizin başlattığı Zeytin Dalı Harekatının zaferle sonuçlanması için Kahraman Mehmetçiğimize dua etmeye devam ediyoruz.Bu kapsamda İlçemiz Merkez Camii’nde (Deniz Kızı Kavşağı Yanı) sabah ve yatsı namazı sonrası düzenlenen dua programlarımız devam edecektir.Program kapsamında yatsı ve sabah namazları sonrası Fetih Suresi okunacak olup ordumuza ve milletimize dualar edilecektir.

Programlarımıza tüm halkımız davetlidir.

Allah kahraman Mehmetçiklerimizi korusun, ordumuzu muvaffak ve muzaffer kılsın.
#AfrinOperasyonu
#ZeytinDalıHarekatı