23.01.2018

***ZEYTİN DALI HAREKATI’NIN 4. GÜNÜNDE DE KAHRAMAN MEHMETÇİĞİMİZE DUA İÇİN SABAH NAMAZINDA BULUŞTUK***

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Vatanımızı ve huzurumuzu tehdit eden terör yapılanmalarına karşı, kahraman güvenlik güçlerimizin başlattığı Afrin/Zeytin Dalı Harekatının zaferle sonuçlanması için harekatın 4. Gününde de İlçemiz Merkez Camiinde Sabah Namazında bir araya gelerek kahraman Mehmetçiğimiz için dualar ettik.

Programa başta İlçe Kaymakamımız Nurullah KAYA olmak üzere; daire amirleri, çok sayıda genç ve vatandaş katıldı.
Program kapsamımda Sabah Namazından önce Yasin-i Şerif okundu ve ardından cemaatle Sabah Namazı kılındı.Müftü Vekili Muhammet Akif TUNÇ’un kıldırmış olduğu Sabah Namazının akabinde ise Din Görevlilerimiz tarafından Fetih Suresi okundu ve Müftülüğümüz V.H.K.İ. Fatih YILDIRIM’ın kahraman ordumuz,milletimiz, birlik ve beraberliğimiz için yapmış olduğu dua’ya hep birlikte “amin” denildi.

YILDIRIM yapmış olduğu duasında:
“Ya Rabbi, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için, Şanlı Bayrağımızın göklerde dalgalanması için, Ezanımızın dinmemesi için milletimizin ve bölgemizin huzuru için, alem-i İslam’ı işgale yeltenen zalim ve zorba güçlerin planlarına karşı mücadele eden kahraman ordumuzu muzaffer eyle,
Ya Rabbi, Kahraman ordumuzu her türlü, hile ve tuzağa karşı muhafaza eyle,

Kahraman Ordumuza güç, kuvvet, cesaret, feraset ve basiret ihsan eyle Allah’ım!

Ya Rabbi, Birliğimiz, dirliğimiz ve beraberliğimiz için aynı ulvi değerler uğruna şehit düşen kardeşlerimize rahmet eyle, mekânlarını cennet eyle.Başı dik,onurlu,gururlu Şehit ailelerine ve yakınlarına sabırlar ihsan eyle,

Allah’ım! Bizi yeryüzündeki bütün mazlum kardeşlerimizin acısını yüreğinde hisseden ve onlara yardım için maddi-manevi varlığını seferber eden samimi Müslümanlar eyle! Bizi basiretsizlerden, ferasetsizlerden, vicdansızlardan yana eyleme!

Ya Rabbi, Birlik ve beraberliğimizi, huzur ve kardeşliğimizi bozmak isteyenlere fırsat verme Allah’ım!

Ya Rabbi,Ümmeti Muhammedin arasını fitne ateşiyle bizi tutuşturmak isteyenlere karşı yekvücut olmayı, tek bilek olmayı milletçe hepimize nasip eyle Allah'ım.

Ya Rabbi, bizler yalnız sana ibadet eder ve yalnız senden yardım dileriz, bizleri bayraksız, ezansız ve Vatansız bırakma Allahım!” dedi.

Programın ardından ise Gazipaşa Belediyesi tarafından katılımcılara çorba ikramı yapıldı.

***KAHRAMAN MEHMETÇİĞİMİZ İÇİN DUA ETMEYE DEVAM EDİYORUZ***
Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Vatanımızı ve huzurumuzu tehdit eden terör yapılanmalarına karşı, kahraman güvenlik güçlerimizin başlattığı Zeytin Dalı Harekatının zaferle sonuçlanması için Kahraman Mehmetçiğimize dua etmeye devam ediyoruz.Bu kapsamda İlçemiz Merkez Camii’nde (Deniz Kızı Kavşağı Yanı) sabah ve yatsı namazı sonrası düzenlenen dua programlarımız devam edecektir.Program kapsamında yatsı ve sabah namazları sonrası Fetih Suresi okunacak olup ordumuza ve milletimize dualar edilecektir.

Programlarımıza tüm halkımız davetlidir.
Allah kahraman Mehmetçiklerimizi korusun, ordumuzu muvaffak ve muzaffer kılsın.

#AfrinOperasyonu
#ZeytinDalıHarekatı