10.01.2018

ŞEHİT DEMET SEZEN İHL ÖĞRENCİLERİNDEN MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET

İlçemiz Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. Sınıf öğrencileri İlçe Müftülüğümüzü, Merkez Kız Kur’an Kursunu ve Müftülüğümüz kütüphanesini ziyaret etti.

V.H.K.İ Fatih YILDIRIM eşliğinde Müftülüğümüzü gezen öğrenciler, Vaiz Muhammet Akif TUNÇ’tan Müftülüğün çalışmaları, görev ve sorumlulukları hakkında çeşitli bilgiler aldı.

Bazı öğrenciler Diyanet İşleri Başkanlığımız bünyesinde görev almak istediklerini ve hangi sınavlara girmeleri gerektiği noktasında çeşitli sorular yönelttiler.

Müftülüğümüz kütüphanesini ziyaret eden öğrenciler uzun süre kitapları incelediler ve bazı kitapları ödünç aldılar.

Ziyaret öğrencilere Müftülük makamında çay ikramının ardından iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.