05.01.2018

SABAH NAMAZI BULUŞMASINA DAVET

Gazipaşa İlçe Müftülüğümüz tarafından Sarıkamış Harekâtının 103. yıldönümü etkinlikleri kapsamında İlçemiz Merkez Cami’nde (D400 Yol Kenarı) 07.01.2018 Pazar Günü, “Sabah Namazında Buluşuyoruz” programı düzenlenecek.

Gerçekleştirilecek olan programa tüm tüm ilçe halkını davet eden İlçe Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA “Sarıkamış Harekâtının 103. yıldönümü etkinlikleri kapsamında İlçemiz Merkez Cami’nde 07.01.2018 Pazar Günü, “Sabah Namazında Buluşuyoruz” programı düzeleyeceğiz.Gerçekleştireceğimiz buluşmada cemaatimizle birlikte sabah namazımızı kılacağız.Ardından ise Kur’an-ı Kerim okuyup, başta Sarıkamış Şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimiz için dualar edeceğiz.Programımızın sonunda ise hep birlikte kahvaltımızı yapacağız. Bu tür etkinlikler bizlerin dayanışma,kaynaşma, birlik ve beraberlik içerisinde olmamıza da vesile olmaktadır. Bu vesileyle Sabah Namazı Buluşmamıza bay-bayan, genç-yaşlı tüm ilçe halkını davet ediyorum.” Dedi.