04.01.2018

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUNACAK

Gazipaşa İlçe Müftülüğümüz tarafından Sarıkamış Harekâtının 103. yıldönümü etkinlikleri kapsamında İlçemiz Çarşı Cami’nde (Müftülük Binası Yanı) 05.01.2018 Cuma Günü, Cuma Namazı öncesi Mevlid-i Şerif programı düzenlenecek.

Program kapsamında Müslümanlıkla yoğrulan bu cennet vatanın Müslüman kalması için,Allah için, Bayrak için ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını seve seve feda eden başta Sarıkamış Şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okunup, Kur’an-ı Kerim tilaveti icra edilecek ve hep birlikte dualar yapılacak.

Programa tüm Gazipaşalıları davet eden İlçe Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA “Sarıkamış Harekâtının 103. yıldönümü etkinlikleri kapsamında İlçemiz Çarşı Cami’nde Cuma Namazı öncesi düzenleyeceğimiz Mevlid-i Şerif programı’na tüm halkımız davetlidir.”dedi.

YALÇINKAYA ayrıca Saklıkent Kayak Merkezinde 07.01.2018 Pazar Günü saat 10.30’da “Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü” düzenleneceğini, anma yürüyüşünün ardından ise saat 11.00’da “Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı” düzenleneceğini, program kapsamında ise Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunacağını, Şehitlerimiz için dualar yapılacağını, Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların icra edileceğini, Tiyatro gösterimi olacağını, Müzik Dinletisi sunulacağını, Yarma Çorba ve Üzüm hoşafı ikramı olacağını belirterek bu anlamlı anma programına da tüm halkımızı davet etti.