03.01.2018

YALÇINKAYA’DAN KUR’AN KURSLARINA ZİYARET

İlçe Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA, İlçe Müftülüğümüze bağlı Kur’an Kurslarını ziyaret etti.

Ziyaret vesilesiyle kurslardaki eğitim ve öğrencilerin genel durumları, kursa katılan öğrenci sayısı, uygulanan öğretim yöntemleri hakkında Kur’an Kursu öğreticilerinden bilgi alan YALÇINKAYA, kurslara devam eden öğrencilere dini konularda sorular sorup, Kur’an-ı Kerim okuttu. Öğrencilerle sohbet etmeyi de ihmal etmeyen YALÇINKAYA, öğrencilere bir dizi tavsiye ve nasihatta bulunarak zihin açıklığı ve başarılar diledi.

YALÇINKAYA ayrıca kursların teknik ve fiziki durumlarının düzeltilmesi ve var olan eksikliklerin giderilmesi hakkında da Kur’an Kursu Öğreticileriyle görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret ile ilgili bilgi veren YALÇINKAYA, “Kur’an Kurslarımız bildiklerimizi tekrar etiğimiz, bilmediklerimizi öğrendiğimiz, yanlış bildiklerimizi de düzettiğimiz, bilginin en güzel ve en doğru bir şekilde öğrenildiği mekanlarımızdır.Kursiyerlerimiz buralarda Kur’an-ı Kerim öğrenmenin yanı sıra ibadet, ahlak ve itikat gibi dinimizin özellik ve güzelliklerini de öğrenebilmek için çaba ve gayret sarf ediyorlar.Bizler de zaman zaman Kur’an Kurslarımızı ziyaret ediyor, Kur’an Kursu öğrencilerimizle bir araya gelerek neler öğrendiklerini soruyoruz.Ben azim ve kararlılıklarından dolayı Kur’an Kursu öğrencilerimizi ve öğreticilerimizi tebrik ediyor, Kurslarımıza her yaştan hanım kardeşlerimizi davet ediyorum.” Dedi.