13.12.2017

İLKÖĞRETİM 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET

İlçemiz Gazi Mustafa Kemal ilköğretim Okulu 4.Sınıf öğrencileri İlçe Müftülüğümüzü, Çarşı Camii’ni ve Müftülüğümüz kütüphanesini ziyaret etti.

V.H.K.İ Fatih YILDIRIM eşliğinde Müftülüğümüzü gezen öğrenciler, Vaiz Muhammet Akif TUNÇ’tan Müftülüğün çalışmaları, görev ve sorumlulukları hakkında çeşitli bilgiler aldılar.

Müftülük makamını da gezen öğrenciler kısa süreliğine de olsa “müftü” oldular.

Din Kültürü Öğretmeni Mehmet BAHÇE yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bugünkü ziyaretimizde okulumuzun 4. Sınıf öğrencileri ile İlçe Müftülüğümüzü, Çarşı Cami’ni ve Müftülük kütüphanesini ziyaret ettik.Konukseverliklerinden dolayı müftülüğümüz çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerin ardından öğrencilere Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından “Aylık Çocuk Dergisi”, “Aylık Dergi” ve eki olan “Aile Dergisi” hediye edilmesiyle sona erdi.